Moneen muuhun verrattuna "joululomani"on kovin mitätön, vaivaiset 2 päivää (tai kolme yötä, miten sen haluaa laskea) mutta sitäkin odotetumpi. Tärkeintä on saada olla aatto vapaalla ja se on toteutunut kaikkina vuorotyön vuosina varsin vaivatta, onneksi :)

Neuletapaamisessa viime viikolla tuli puheeksi intialainen peukalokiila ja sitähän oli heti kokeiltava. Herneenvihreästä seiskaveikasta neuloutui nopsaan omaan käteen sovitellut lapaset. Kiila on todella helppo tehdä, mielestäni jopa helpompi kuin se ns. perinteinen ja istuu käteen loistavasti. Tykästyin.
2163890.jpg
Omaan käteen lapaset ei saaneetkaan jäädä, viimeisiä rivejä olin
neulomassa kun neiti näki ja ilmoitti oitis 13-vuotiaan itsevarmuudella hanskojen olevan hänelle. Ja niin äitillä ei edelleenkään ollut lapasia.

Piti sitten aloittaa heti perään toiset, näitä en anna kellekään vaikka tiedänkin erään rouvan Espoon suunnalla kovin sinisen perään olevan.. Sorry mummi :)
2162067.jpg

Vaan ei meitin mummi ihan ilman jää, Pelagian innoittamana Nalle colorista muotoutui new new shale cowl.
2169564.jpg
Koukuttava malli, vaikea kuvattava tosin. Itselleni muistiin merkittäköön silmukkamäärä 140, tuli sopivan löysä korvien suojaksi vedettäväksi. Täytynee pian tehdä toinen, ihan itselle.

Rauhaisaa joulunaikaa kaikille teille, jotka täällä satutte käymään!