Blogin pitäminen alkaa uhkaavasti jäämään unholaan, ei muka viitsi/ehdi/jaksa millään.. Käsitöitä valmistuu edelleen tasaista tahtia, kiitos työn jossa ei juuri muuta olekaan kuin aikaa. Valmiiden töiden kuvaaminen taasen...
Tästäkään kuvasta en voi itse ottaa kunniaa, mutta luvan kanssa voin näyttää "yyt" käytössä :)
2139806.jpg
Kuulema ihan toimivat ovat. Tarkoittanee että uusia tarvitaan jahka rinsessa kasvaa. Ei siinä mitään, kyllä täti taas neuloo :) vaikkei edelleenkään ole hahtuvan ystävä. Pöpät on nimetty Y-kirjaimiksi miehen toimesta, arpoi ensin pyykkitelineen päällä kuivuvia housuja paidoiksi ja kun kielsin niiden paitoja olevan ja kysyin jotta miltä ne näyttää niin kuulema Y-kirjaimilta :D Ne miehet..

Neiti taasen kävi Sellossa shoppailemassa ja kotiin tullessaan näytti puhelimesta pipon kuvaa ja käski neuloa :) Hyvin opetettu tenava, ei ollut ostanut pipoa vaan kuvasi äitille näytettäväksi. Ja äitihän neuloi..
2154069.jpg
Lankana Novitan Mambo, seiskan puikoilla. 60 silmukkaa, reunaan 3krs 1o1n resoria, parin kerroksen päähän reikärivi ja sitten vain sileää kunnes näyttää sopivan kokoiselta. Päälaelle ei kavennuksia vaan ommeltiin siten että jäi neljä saumaa. Toi tupsu ei kyllä tule kestämään, tein sen teddystä ja jäi ihan liian löysäksi, varmaan jo ensimmäisessä käytössä levähtää kokonaan. Pitää tehdä joskus uusi, jahka saa aikaiseksi. Tilauksessa on vielä samanlainen pipo mustana, siihen pujotellaan valkoista lankaa. Ja kuulema tehdään pyöreä päälaki ettei kaverit pääse sanomaan jotta on samalla mallilla tehty :)
Kuvanottohetkellä ilmoitin otoksen päätyvän tietty nettiin, siitä mallin viehkeä hymy...

Huomenna neulotaan Nummelassa, on länskärineulojien toinen tapaaminen. Kotiväki saa taas kummastella äitin lähtöä "ompeluseuraan", viimeksi hekottelivat kun kerroin istuneeni pari tuntia prisman pressossa kutomassa sukkaa. Neiti kehtasi toivoa ettei kukaan kaverinsa vain olisi nähnyt, hävytön =D