Putosin nimittäin hamsterien pudotuspeleistä ennen kuin ne kunnolla ehti alkaakaan... Tässä viikonlopun saalis
428914.jpg
Teddyä Cittarin mammuttimarkinoilta, 6 kerää sinistä 3 kerää valkoista. Huiveiksi päätynevät, sinisestä voisi jonkun neuleenkin jos sopiva malli eteen sattuu. Suurempia suunnitelmia ei ole, nämä oli vain saatava =D Torstaina piipahdin Euromarketissa, täällä paikallisessa oli suutarin tulipalon vuoksi savu-alet, -20% kaikki langat. Hyllyt ammotti tyhjyyttään (todistettavasti siis joku muukin neuloo Lohjalla), virkkauslankaa sentään sain haalittua. Se vasta olisikin, jos olisin tyhjin käsin sieltä kotia tullut =D Punaiset Juliat tahtoo isona joululiinoiksi, keltaisesta tulee kevään ja kesän liina olohuoneen pöydälle ja sininen on äitini lempiväri... Torstaina aloin virkkaamaan liinaa olkkarin pöydälle, ensimmäistä ikinä. Hiukan jännitti ja ohjetta luettiin kerran jos toisenkin, mutta luulen että tänään tuo voisi jo valmistua. Hyvällä mallilla on jo, eikä se nyt niin vaikeaa ollutkaan :)Anoppi virkkaa paljon, kesällä väitinkin hänelle etten minä osaa ja melkein jo pyysin opettamaan. Pitänee joku liinan tapainen hänellekin virkata, näytteeksi :) Tuohon nimittäin jää koukkuun, jatkossa virkkuut nousee neuleiden rinnalle.
Ai niin, kuvassa oikealla reunassa rinsessapipo, kavennuksiin ehtinyt. Neulon loppuun aivan kohta. lankana wool ja kohteena 5v prinsessa.

Virkkaamisen sujuessa hoksin ettei mulla ole virkkausmalleja, joten cittarin lehtihyllyä tutkimaan.
428964.jpg
Dianan Virkkausmaailma lähti mukaan. En ole vielä ehtinyt tutkimaan millaisia malleja lehdestä löytyy mutta uskon että tämän käsitöiden osa-alueen alkuinnostuksen kannustamana tulen toteuttamaan ainakin 3 mallia kyseisestä lehdestä. Joku tuppaa joskus innostumaan :) Koukkujakin tarvitsin, joitain novitan muovikoukkuja löytyy muttei niillä ole mukava ohutta lankaa virkata, joten 1.25, 1.5 ja 1.75 koukut lähti myös matkaan.

Tytär kertoili illalla tarvitsevansa mustan pipon, saisi olla valkoisena nauhana ruutuja alaosassa. Otin jo esille mustaa ja valkoista seiskaveikkaa sekä nelosen puikot, addiktoivaa rinsessapipon mallia ajattelin noudattaa tälläkin kertaa ja toteuttaa ikioman prinsessani toiveen. Sellaistahan ei ole mitä äiti ei lapselleen neuloisi :)