Nämä sukat vien mummolleni kun seuraavan kerran menen töihin
351773.jpg
Toivottavasti sopivat. Mummoni on potilaana osastolla millä olen töissä, hauskaa ja välillä ei niin hauskaa :) Viime valvonnalla veti kyllä pisteet kotiin kysymällä aamuyöstä väsyneeltä yököltä missä on se huivi minkä virkkasin hänelle :) Yllätyin että edes muisti kuka sen oli tehnyt mutta paremmaksi tuo vielä veti sanomalla miten hänellä on kyseinen huivi aina harteilla päiväsaikaan. On se ihana mummo minulla :)

Vauvaneulepuolella taasen näyttää tältä
351776.jpg
Pipon ohje oli uusimmassa Novitassa. Lankana käytin pelkkää woolia, ohjeessa sanottiin bambu ja palma. Yritin ensin samaisen lehden lammaskuvioista pipoa, mutta ei niitä kuvioita voinut hyvällä tahdollakaan lampaiksi kutsua jotenka tein sydämiä. Samaa kuvioita sovelsin sukkiin ja tumppuihin.
Kautta rantain sain tilauksen vielä syntymättömän vauvan sukille jo viime vuoden puolella mutta vasta nyt sain toteutettua. Ja koska ei tiedä saajan sukupuolta piti tietenkin tehdä kahdet, toinen setti jää odottelemaan lipaston kätköihin. Periaatteessa en suosi tyttö- ja poikavärejä mutta vauvat on eri asia :)
Sydänsukkia tulen jatkossa toteuttamaan isommissakin kokoluokissa.. isänihän sukkia taannoin tilailikin :)

Ja mitähän sitä seuraavaksi neuloisi. Huivi saa jäädä yötyön ratoksi, yhdet sukat olisi vielä mitkä pitää kutoa muutaman viikon sisällä muttei ihan heti huvittaisi aloittaa, johan tässä on muutamat tehty jo. Pitänee selailla blogeja, sieltähän ideat syntyy kun katsoo mitä ihanuuksia muut on tehneet.