Kauan sai odottaa, mutta nyt on tämäkin vuosi korkattu valmistuneiden saralla.
Sisko tilasi pojalleen villahaalarin, ensin sanoin ettei ehdi kyllä enää täksi talveksi, mitä lie ajattelin kun eihän sellaista kudo kuin maksimissaan viikon ja joulukuun loppupäivinä tilaus jo tehtiin. Tilapäinen mielenhäiriö tais olla :D

Ohje on Novitan talvi 2004, lankana seittemän veljestä, puikot 4.5mm. Perus 3o2n ribbiä kauluksen ja nappilistan resoria lukuunottamatta, ne on tehty normilla 2o2n.
1198958.jpg
Toivottavasti tuli sopiva 3 vuotiaalle, laitoin pakettiin mukaan kerän lankaa jotta voi sisko tarvittaessa neuloa pituutta lisää hihoihin/lahkeisiin.  Onneksi on niin epäselvä kuva ettei näy yllättävän rumat saumat :D

Haalarin saumoja virkatessani (jep, yhdistän saumat aina piilosilmukoilla virkaten) tuli vastustamaton halu virkata liina. Haalari jäikin hetkeksi viimeisiä resoreita ja nappeja odottamaan, kaivoin kerän Julia-virkkauslankaa, 1.5mm koukun ja Diana virkkausmaailman 2 numeron.. Pari päivää ja levitin olohuoneen pöydälle tämän.
1198952.jpg
Kiva malli virkata, tykästyin kovin.

Piti vielä saada kokeilla huovuttaa tossut, Tovesta neuloin sniikkerien ohjeella. Tuli juuri sopivan kokoiset tyttären 38 numeroiseen jalkaan, ennen huovutusta olivat muutaman sentin omaa 39 numeroista suuremmat ja ja leveämmät. Mitään mittoja tms en tietenkään muistiin laittanut, kuinkas minä nyt sellaista :) Seuraavan kerran saan taas olla yhtä kokeileva sitten :D Pesu 60 asteessa ja tsadaa... ihanat. Tyttären onneksi mulla on vielä suurempi jalka kuin hänellä, muuten jäisi ilman tossuja.
1198962.jpg
Ne tossut on siis tuo musta möykky tuossa keskellä, sisältä pilkottaa silmälasikoteloni kun piti jotain tunkea sinne ettei ole ihan lintassa. Mustat noi ei edes ole vaan tummansiniset. Ei tähän aikaan vuodesta löydy valoa mistään kolkasta asuntoa mihinkään vuorokaudenaikaan, eikä ulkoa räntäsateesta liioin jottei sinnekään kannata lähteä kameran ja neuleiden kanssa hillumaan. Kuvat onkin lähinnä suuntaa antavia, jokainen voi mielessään kuvitella loput =)

Nyt pitää lähteä postiin ja pariinkin kauppaan ja sitten pikaisesti kotisohvalle, uusimmasta novitasta on taikabolero pahasti kesken.