Tämänhetkiset projektit on visusti salassa pidettäviä, ei ole mitä esitellä. Vilauttaa voin hiukan :)

805509.jpg

Keräkaupalla sinistä seiskaveikkaa, nelosen puikot... ensimmäinen osanen on valmiina. Enempää en paljasta, valmis työ esitellään vasta joulun jälkeen. Joku on kerrankin ajoissa :D Ensimmäinen sny paketti on hiljakseen postittamista vaille valmis, ensi viikolla viimeistään laitan matkaan. Salaista siis vähän joka saralla :)

Ja kuulkaa avunhuutoni, näin pari yötä sitten jossain blogissa kivannäköisen virkatun hameen, missä oli pystyraitoja sillain hauskasti vähän niinkuin siksakin näköisenä. Miten sen nyt selittäis.. No kumminki, joku oli vielä kassinki virkannu samalla periaatteella, aika äskettäin. Hoksatkaa nyt edes joku ja kertokaa mulle missä blogissa toi hame tai ees se kassi oli. Toivon oikein kovasti! En nimittäin (taaskaan) ottanut heti ohjetta talteen *tyhmätyhmätyhmä* ja nyt en sitte löytäny sitä yhtään mistään. Yritin jo käydä kaikkia mahdollisia blogeja läpi mutta ihankuin sitä jotain löytäis silloin kun hakee. Että ottaa päästä :D

Se olis niinkuin "kitutunti" aluillaan... Aurinkoisia hellepäiviä kaikille blogiini eksyville! Allekirjoittanut pakenee aurinkoa pimennysverhojen taa korvatulppien kera peiton alle.

Vaihdoin biisin, kummipoika 4v tykkää. On pojalla hyvä maku :D