Blogin pitäminen on vähän jäänyt, ei ole vain saanut aikaiseksi. Neulottu on ahkerasti; sukkia
 liivi ihan itelle, pojalle neuletakki, pian syntyvälle vauvalle haalari, sukat, pipo.. Omaan päähän parikin erilaista pipoa, pojalle pipo, tytölle pipo, miehelle pipo... Vaan kuvia en ole ottanut, laiska mikä laiska!

Uusi aluevaltauskin on tehty, uskaltauduin nimittäin viimein kokeilemaan ristipistoja! Pistelin kokeeksi ensin sny:tä jo kauaaan sitten saamani pienen työn ja ihan virheittä siitä ei tietenkään selvitty :D Joulukortiksi ajattelin sen jollekin, joka ei ristipistoista mitään ymmärrä, eipähän huomaa kaikkia mokia :D
Anyway, pistelyynkin näköjään jää koukkuun :)
2021795.jpg
Nämä on kirjanmerkkejä, pahvikehys on vielä liimaamatta mutta muutoin ovat jo valmiita. Kivasti huomasi taitojen kehittyvän pistojen edetessä, Bambiaiheessa vielä laskin väärin ja mokailin, Nalle Puhissa laskin tasan yhden piston verran väärin enkä sitä alkanut edes korjaamaan kun on niin huomaamaton. Vaikeinta noissa oli valita kulloinkin oikea väri,valmispaketteja kun oli niin langatkin oli vain yhdessä nipussa ja erota siitä sitten oikea sävy.. Välttämättä ei ihan tasan oikein mennyt mutta jospa pienen epätäydellisyyden näin aloittelijalle soisi :) Vastaisuuden varalle tilasin lankakartan, aion nimittäin jatkaa pistelyä kerta alkuun pääsin. Jälkipistot.. ne joita ihmettelin suuresti etukäteen, en osannut kuvitellakaan mitä ne edes on :) Niin, en voi sanoa suuresti rakastavani niitä mutta kaitpa nekin on tehtävä siinä missä lankojen päättely ja saumojen ompelu neuleissa..