Sain eilen ystävänpäivävaihtoparini tiedot, aivan uusi tuttavuus Marika on parini. Kävin jo eilen kurkistamassa hänen blogiaan "sillä silmällä", nyt pitäisi jo kovasti ideoida mutta toistaiseksi ei ideoita juurikaan ole syntynyt. Kuten muissakin vaihdoissa ja tempauksissa, en juurikaan etukäteen osaa miettiä ja suunnitella vaan paketti lopulta kasautuu kuin itsestään kun vauhtiin pääsen. Katsellaan...

Lankalaatikossa lojui Woolin neliraitaa tyttöväreissä. En keksinyt kertakaikkiaan mitään neulottavaa viime viikon lopuille öille töihin, joten tavoistani poiketen neuloin sellaista minkä saajasta ei ole tietoakaan. 3.5mm pyöröltä tipahti lopulta vauvan neuletakki, saaja ei ole vielä syntynytkään :D Todellakin, en tiedä kuka pieni tyttövauva tuon joskus tulevaisuudessa saa lahjaksi, mutta olenpa ainakin varautunut jo jos joku tuttavapiiristäni sattuisi tyttären saamaan. Tietääkseni moista iloista perhetapahtumaa ei ihan seuraavien 9kk:n aikana ole odotettavissa joten eikai neuleen viimeistelylläkään (kastelu, muotoilu ja napit puuttuu) ole kovin kiire?
1229004.jpg
Ohje omasta päästä, ideoin sitä mukaa kun neuloin. Jossain vaiheessa vaaleanpunaisesta housut takin kaveriksi, jahka kerkiän.