Se on kyllä ihan kirottua lankaa, tuskin voisi langaksi edes kutsua, höttöstä joka katkeaa ihan itekseen ilman että kukaan edes koskee sitä. Muutamat manaukset on joutunut päästellä jotta saa säikeet tottelemaan :D Kaikkien loitsujenkin jälkeen pahaa-aavistamaton neuloja kiskaisee lankaa hiukan liian kovasti ja kas vain, katkesi. prkl :) Viimein olet päässyt "maaliin" ja on aika päätellä langanpäät.. huokaus. Mitenköhän sekin on tarkoitus tehdä, kysynpä vain? Kunhan sitten jotenkin pujottelee parin millin matkalta jonnekin piiloon ja toivoo että huopuessaan jämähtäisi kiinni. Nih!

"Syypää" hahtuvakamppailuun on veljen nuorimmainen, vajaa 2 viikkoinen syötävän suloinen, toistaiseksi nimetön prinsessa. Paitsi että vauva itse taitaa olla täysin syytön siihen että äitinsä on keksinyt kestovaippailun ja että täti lupasi villiksiä. Sitä saa mitä tilaa :) Villapöpät tai muutamat..
2060863.jpg
Pirtin kehräämön hahtuva, puikot 5mm addin pyörö ja 6mm sukkikset.

Oikeasti näitten neulominen on ollut hauskaa, ekoissa näkyy koevedosmaisuus, ekaa kertaa hahtuvan kanssa tekemisissä olen. Toisien jälkeen opin ohjeen ulkoa ja eikä lankakaan katkennut kertaakaan!
Keskimmäiset on muuten neulottu Tovesta ja ohjekin eri, en muista mistä kaivoin. Ullan ohjeella mennään jatkossa,vielä olisi ehkä 4 pöpien verran hahtuvaa jäljellä joten tehdasta ei suljeta :)

2060865.jpg
Lisääntyvät kuva kuvalta :) Kahdet neuloin tänään kun kerta hetkessä tommoset pikkuiset tekaisee. Hauskinta on että vaikka ohje on sama, silmukkamäärät samat, pituudet, lisäykset ja kaikki ihan samat niin lopputulos on aina eri :D Ne vaan on kaikki eri kokoisia, omituista. Huomenna pitäisi koittaa metsästää lanoliinia jostain ja pestä housut, toivottavasti lopputulos ei ole jotain barbienukelle sopivaa... Uuden syliteltävän myötä keräilee tämä neuloja paljon uusia kokemuksia :)