691501.jpg

Eilen sain valmiiksi työkaverin tilaustyön, villanuttu ja sukat vauvalle. Toi mulle langat ja pyysi neulomaan, sanoi itse kyllä yrittäneensä muttei siitä mitään tullut. Mikäs siinä, yön tunteina neuloessa, osastonhoitajan siunauksella jopa :)

Nuttu on suunnilleen kokoa 70cm, ohjetta ei ollut vaan sovelsin ihan itse. Lankana Anttilan Minnie, varmasti mukavan tuntuista päällä muttei käsille neulottaessa, en tykkää. Hiukan mietitytti värivalinta, keltainen ja sininen. Päänvaivaa aiheutti keksiä miten molempia hyödyntää jotta lopputulos ei olisi aivan hirveä, epäilytti neuleen edetessäkin valtavasti värisommittelu mutta eipä tuo hullumpi lopputulos sitten olekaan. Ainakaan omasta mielestäni.

Nyt pääsin jatkamaan aiemmin esiteltyä veljentytön lahjatekelettä. Se neulotaan taka- ja etukappaleet yhtenäisenä kainaloihin saakka, hihat erikseen suljettuna neuleena ja sitten yhdistetään kaikki samalle pyörölle ja tuossa vaiheessa olen nyt. Ennen en moisella tavalla ole neulonut ja tuskin toiste moiseen ryhdyn. Tai sitten en vain hoksaa ideaa, hirvittävän vaikeaa ainakin on kaksi ekaa kerrosta ollut neuloa, ihme jos pyöröpuikkoni siima pysyy ehjänä =D Ja kauhia reikä jää kainaloon.. Ehken tosiaan ole tajunnut.

Pari yötä töitä ja Tallinnaan. Jos hyvin käy saatan "eksyä" lankakauppaan, pitäähän sitä omin silmin päästä näkemään mistä kaikki puhuvat =)