Minä kanssa kerta muutkin :) Tiskirättejä on valmistunut liukuhihnalta, nämä kuusi rättiä tässä parin yön aikana.

Lankana Novitan Bambu, puikot 3,5mm. Pintaneuleena kiinalaisia aaltoja, linkkiä en jaksa nyt etsiä. Ei hassumpia rättejä, hyvin ajavat asiansa. Ilmoitin jo kotona ettei meillä enää muita käytetä, mies alkuun oli hiukan epäileväinen mutta kiltisti on neulotulla rätillä pöytiä pyyhkinyt eikä valituksia ole kuulunut. Vaikkakin monesti jättää pöydät pyyhkimättä, olen kyllä usein kysynyt tarviiko käyttöohjeen tiskirätille.. Aion tehtailla vielä paaaljon lisää rättejä ja jaella niitä pahaa-aavistamattomille sukulaisparoille :) Punaisille on jo vastaanottaja tiedossa, itse ei saaja tosin vielä sitä tiedä :D

Samoksesta olis neulottu paidankappaleet, itseasiassa jo monta päivää sitten mutta kukaan ei ole viitsinyt höyryttää niitä  eikä ommella saumoja. Tai ei yksinkertaisesti ole jaksanut. Nyt on jo 8 yö töissä ja siltä tässä tuntuukin. Herääminen iltapäivisin on ollut yhtä tuskaa joka päivä ja kun viimein on päässyt petistä ylös ja suihkussa käytyä, pitäis jaksaa heti olla laittamassa ruokaa ja kyyditä tyttöä, käydä kaupassa tai milloin mitäkin.. (pelata Super Mariota pojan Nintendolla) Eipä paljoa paidan viimeistely ole mielessä käynytkään. Ehkä nyt vapailla.. Laskeskelin että taitaa olla lokakuun alusta toinen viikko kun pidän täysin vapaata, muulloin olen keikkaillut useammankin päivän tän vakituisen viikon yöputken lisäksi. Alkaa painamaan taakka harteilla, aivan älyttömän väsynyt oon nyt ollut. Onneksi ei ole enää sovittuna kuin maaliskuun lopulle 3 keikkaa ja sen jälkeen saa luvan riittää, alkaa golfkausi ja vapailla on paljon parempaakin tekemistä kuin töitä :)

Huomenna lähdetään lasten kanssa siskoni luo viikonlopuksi, mukaan pääsee myös rätiksi haluava bambukerä. Niihinkin voi näköjään jäädä koukkuun.