Kirjoitus, valmista neuletta ei sentään vielä ole esitellä.
Aloitetaan jyv-paketilla. Parini Virve esittelee saamansa paketin blogissaan, tietenkään itse en muistanut lähetystäni kuvata. Virveltä sain näin ihastuttavan paketin.
1179957.jpg
Kaksi kerää teeteen alpakkaa ihanan punaisessa värissä. Lapasiksi itselleni nämä huhuilevat haluavansa. Kynttilät joulun värissä, Noblessen suklaaherkkuja sekä hieno itsetehty kortti. Tuhannet kiitokset Virve!


Sitten takkien pariin. Neuletakki-tehdas jäi päälle ja tein tyttärellekin takin. Ohje on Novita talvi 2006, lankana hyväksi havaittu seitsemän veljestä. Tytär itse valitsi värin.
1179960.jpg
Ohjeen mukaan nappeja ei olisi, mutta neiti halusi vyön sijasta kuitenkin napit ja laitoin tuollaiset. Mieluinen tästä tuli ja näyttää hyvältä 12-vuotiaan päällä.

Itsekin halusin, tässäpä omani.
1179959.jpg
1179958.jpg
Mitat ja palmikkomalli on Novitan syksyn seitsemän veljestä liitteestä, korvasin alkuperäisen ohjeen pidennetyn helmineuleen tunturineuleella. Nyt ei tarvii ainakaan palella. On muuten ensimmäinen neuletakki minkä ihan itselleni kudoin, jatkossa aion muutenkin panostaa itseeni enemmän neuleiden saralla, normaalisti kun raaskin korkeintaan sukat jostain jämäkeristä itelleni neuloa.


Monessa blogissa on laskettu viime vuoden aikana valmistuneita käsitöitä, itse suoritin pikaisen laskennan ja sain tulokseksi täydet 100 kpl neulottua tai virkattua työtä! Kummastipa niitä kertyy vaikka luulin niitä olevan paljon vähemmän :) Lankainventaariota en ole tehnyt enkä uskalla koskaan tehdäkään, uskottelen mielelläni itselleni lankaa olevan korkeintaan 10kg :D Miehen mielestä sitä on vähintään 100kg enkä tarvitse ennen ensi joulua yhtään ainutta kerää lisää... Tokaisu liittynee kahteen 10 kerän seiskaveikkapussiin jotka kannoin Prisman alesta kotiin :D