Kyllä jänskäsi kun mies sen postilaatikosta töistä tullessaan sisään kantoi, mutta maltoin hienosti mieleni ja säästin avaamisen rauhalliseen hetkeen, jouduin tosin oottamaan iltaan asti kunnes lapset, omat ja yksi hoidokki, on saatu nukkumaan, mutta odotus palkittiin tälläkin kertaa. Tässä kuvaa.
385707.jpg
Salomoninsolmu-huivi, nallesta ja mohairista. Ihanan pehmoinen, väri mitä täydellisin punainen mun makuun. Noita solmuja en ole aiemmin "livenä" nähnyt, näytti kyllä niin hienolta että joskus on kokeiltava itsekin. Sitten jonain kauniina päivänä... Salmiakkia, nam :) Juuri kun olin kaivannut jotain namusia enkä kuitenkaan kehdannut lasten pusseja verottaa. Täydellinen ajoitus. Vaniljakahvia, uusi kokemus mulle, kuten kerroslaskurikin. Enää ei tarvitse olla paperilappua ja kynää vieressä neuloessa, kerrokset saa kätevästi pyöräytellä laskuriin.Parsinneuloja, varsin tarpeellisia neuleiden viimeistelyvaiheessa.  Pyyheripustin ja kortti. KIITOS SNY, kuka ikinä lienetkään.

Vielä parempi kuva huivista, olen aivan myyty tuon edessä. Heti piti keimailla peilin edessä huivi harteilla, varmasti tulen käyttämään, muitten en anna siihen koskeakaan :)
385708.jpg