Muisti tänään paketilla :) Löysin paketista huovutusvillaa ja -neulan, suklaata (en ole vielä syönyt mutta tässä aivan pian) sekä kirjeen. Kuvaa en tälläkertaa ottanut, kotikone on sanonut kohdallani sopimuksen irti, tosiaan toimii vain lasten profiililla :/ Töissä en pääse kuvia kamerasta siirtämään ja nuo kännykuvat on laadultaan mitä on, varsinkin iltasella kuvattuna. Mahtava paketti jokatapauksessa, kiitos jälleen kerran sny!

Kirjeessä lupasi kertoa ensi kuussa itsestään enemmän, jännitys tässä jo kasvaa pian sietämättömäksi. Tunnustan, olen jonkinverran yrittänyt salapoliisin työtä tehdä mutta tuloksetta =D

Puikoilla on keväthuivi, tarkempia tietoja äippäpäivän jälkeen. Kerttuja kudoin kahdet perätysten, lisääkin teen kunhan joudan. Kuvia niistä niinikään myöhemmin, salassa pidän vielä hetkisen :)

Blogin päivittäminen on taas jäänyt, vaan kun ei valmista esiteltävää ole. Tämä on kuitenkin neuleblogi, paikka johon tuoda näytille tekeleitään, päiväkirjaa en ole koskaan pitänyt, en yksityistä enkä julkista. Sellasta :)